Referenssit


Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi sekä lukuisia kertaluontoisia rakennus- ja saneerausprojekteja että toimineet pitkäaikaisena yhteistyökumppanina eri yrityksille.

logos

Nordenskiöldinkatu 19 Porvoo


Yhtiön sisäpuolelle uusimme talon vesi- ja viemäriputkiston, rappukäytävän ovet, kylpyhuoneet, sekä ositteiset sähkölinjat että kellarin palo-ovet. Parvekelaattojen piikkauksen yhteydessä yhtiö halusi, että parveke kaiteet valetaan jykeviksi ja näyttäviksi vanhojen teräksisten paikalle. Kaikki ulko-ovet, sekä osa ikkunoista vaihdettiin uusiin Lisäksi korjasimme salaojat, teimme pihan maamassojen vaihdon, sekä korjasimme vanhoja savupiippuja. Yhtiön sisäpuolelle uusimme: talon vesi ja viemäri putkiston, rappukäytävän ovet, kylpyhuoneet, sekä osittaiset sähkölinjat, että kellarin palo-ovet. Kellarissa ja yleistiloissa tehtiin maalaus töitä.

Rihkamakatu 8 Porvoo


Suoritimme asuntojen laajat remonttityöt. Kiinteistössä uusittiin LVIStekniikka kokonaisuudessaan. Lattioista ja seinistä poistettiin vanhat eristeet ja vaihdettiin uusiin. Hirsirungossa korjattiin lahovaurioita. Talojen vanhat kaakeliuunit säilytettiin, joten hormit pinnoitettiin tulisijojen uudelleen käyttöönottoa varten. C-talon lattiavalu piikattiin ylös ja imettiin vanha maa-aines pois. Tilalle laitettiin asianmukainen kapilaarikatkomurske. C-talon kylmästä ullakkotilasta tehtiin asuintilaa. Pihalla sijaitsevasta talousrakennuksesta tehtiin taloyhtiön sauna- ja varastotila. Rakennuksen toiseen päähän tehtiin asuinhuoneisto.

logos
logos

Haikon kartano


Haikon kartanon päärakennuksessa teimme mittavat saneeraus-työt. Yleisilme tehtiin juhlavammaksi ja arvokkaammaksi. Huoneita yhdisteltiin, huoneista ja sviiteistä tehtiin tilavampia, sekä näyttävämpiä. Kerrokset 2 ja 3 menivät kokonaan remonttiin sekä osa 1 kerroksesta, että kellarista. Kartanoon tehtiin myös uusi hissi, jotta asiakkaitten liikkuminen olisi helpompaa Kartanon tiukan aikataulun vuoksi työ oli erittäin haasteellinen kartanon tiukan aikataulun vuoksi. Ennen työn toteutusta, työ oli suunniteltava jokaiselta osa-alueelta erittäin hyvin.. Työt suoritimme kuitenkin ajallaan ja saimme paljon kiitosta laadukkaan remontin lopputuloksesta.


Muut

As.Oy Myllärinranta


Julkisivuremontti

As.Oy Asto Mäkelänkatu 29


Linjasaneeraus vaihe 1

Ravintola Leroy


Rakennustyöt

As.Oy Särkiniementie 20


Linjasaneeraus

As.Oy Salakkakuja 4


Linjasaneeraus

As.Oy Tapionpetäjä


Julkisivu ja parvekeremontti

Pasilanraitio 14


Talotekniikan uusiminen, käyttötarkoituksen muutos asuinkäyttöön ja sisäpintojen uusinta

Myllytie 2


Taloyhtiön saunaosaston uusinta